Aurinkoteatterin kesäkiertue rantautuu Tampereen Teatterikesään elokuussa

Aurinkoteatteri Saalistajien kesäkiertue jatkuu Tampereen Teatterikesässä, missä näytelmä nähdään tiistaina 8.8. sekä keskiviikkona 9.8. Tampereen Työväen Teatterin Eino Salmelaisen näyttämöllä. Kysyimme kaikkien kauhuäitien esikuvalta alfanaaras Armilta tuntemuksia tulevaa Teatterikesää kohtaan.

niklas teatterikesä artikkeli 01

Miten Armin Tampereen valloitus toteutetaan?

Toteutan Tampereen valloituksen täsmällisesti, tyylikkäästi ja kokonaisvaltaisesti.

Onko lähin karaoke tiedossa?

Ei ole. Missä se on?

Onko Armin lääkitys kohdillaan Teatterikesää varten ja miten se on hoidettu?

Lääkityksen pitäisi olla kohillaan. Risolitistä luovuttiin ajat sitten. Se oli nimittäin paskaa. Jos jostain syystä rupee luisumaan väärille raiteille niin kannattaa Ataraxia lisätä. Hydrex semiä pitää myös vetää sopiva määrä. Ja Innohepiä jotta vatsa toimis. Paitsi jos paskasta löytyy verta, silloin pitää lopettaa Innohepin vetäminen. Eiköhän siinä ne tärkeimmät.

Miten Armin lauma pääsee matkaan ja ennen kaikkea miten ajattelitte päästä Tampereelta myös pois?

Mennään rautatieasemalle ja ostetaan liput. Junaliput. Sitten baariin. Rautatieaseman baariin. Sitten kun rupee näyttämän siltä että porukka on valamis lähtemään ni lähetään.

Tampereelta ei yleensä pääse pois. Ainakaan heti. Tai ei ainakaan henkisesti. Kun on kerran mennyt sinne nii sinne jää. Hähähähä tämä oli vitsi. Helvetti, me mennään asemalle jos siel on semmone ja hypätään junan kyytiin. Ei se sen vaikeampaa oo.

Myyttekö fanituotteita, onko kiertuepaidat jo painossa?

Mehän ei myydä minkäänlaisia fanituotteita! Jos jokin asia tässä maailmassa vituttaa nii ne on fanituotteet! Ne kiertuepaidat on eri asia. Ne on meitä varten. Me pidetään ne päällä. Ne tuli jo painosta. Niitä voi myös ostaa. Jos joku haluaa.


Aurinkoteatterin Saalistajat Tampereen Teatterikesässä 8.8. ja 9.8.
TEATTERIKESA.FI
TICKETS
SAALISTAJAT

 

 

Kysymyksiin vastasi Armia näyttelevä Niklas Häggblom.

 

NEWS