Universum ry etsii toiminnanjohtajaa

Haku 27.4.2023 mennessä

Toiminnanjohtajan vastuualueena on Universum ry:n hallinnollinen ja taloudellinen johtaminen, yhdistyksen edustaminen organisaationa ja toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen.

Universum ry:n muodostavat neljä keskenään hyvin erilaista ammattiteatteria, joista Aurinkoteatteri on suomenkielinen, Teater Mars ja Sirius Teatern ovat ruotsinkielisiä ja Teatteri Venus toimii sekä suomeksi, että ruotsiksi. Universum on yhteisöllinen työpaikka, jossa kiinnitetään huomiota työhyvinvointiin, viihtyvyyteen ja reiluihin työskentelyolosuhteisiin.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen pyörittämän Teatteritalo Universumin toiminnasta, tuotannollisesta suunnittelusta ja kehittämisestä kokonaisuutena. Toiminnanjohtajan vetovastuulla on myös yhdistyksen rahoituspohjan varmistaminen ja uusien rahoituskanavien löytäminen, sekä Universumin edustaminen taidepolitiikkaan liittyvissä asioissa.

Toiminnanjohtaja toimii tiimissä osa-aikaisen tiedottajan ja koordinaattorin sekä tekniikan vastaavan kanssa ja raportoi yhdistyksen hallitukselle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä alan soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta näyttämö- ja esittävien taiteiden tuottamisesta. Lisäksi edellytämme taide- ja kulttuurihallinnon tuntemusta sekä kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn. Vapaan teatterikentän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työn sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkka neuvotellaan tulevan toiminnanjohtajan kanssa erikseen.

Työ alkaa 1.8.2023. Perehdytys järjestetään toukokuussa. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 27.4.2023 mennessä osoitteeseen: jan@universum.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jan Liesaho, puh. 040-5317043 ja hallituksen puheenjohtaja Tuuja Jänicke, puh. 050 5511704.

NEWS