Rekry: Universum hakee tekniikan vastaavaa

Universum on neljän itsenäisen teatterin (Aurinkoteatteri, Mars, Sirius ja Venus) kattojärjestö ja kaksikielinen teatteritalo Helsingin Punavuoressa. Etsimme tekniikan vastaavaa tukemaan ja kehittämään yhteisöämme.

Tekniikan vastaavan tehtävänkuva on laaja. Tekniikan vastaavan tulee olla käytännönläheinen, järjestelmällinen ja monipuolisesti taitava. Tekniikan vastaava on Universumin ”talkkari”, joka pitää huolen siitä, että talon tekniikka toimii ja esitykset valmistuvat. Hakemallamme henkilöllä tulee olla kokemusta teatterituotannoista ja hänen tulee hallita esitystekniikan (valo, ääni, video, sähköt) rakentaminen, esitysajot sekä huollot. Toivomme, että henkilöllä on kykyä ja halua auttaa myös lavasteiden rakentamisessa ja kaikessa muussa, mitä pienessä teatteritalossa tapahtuu.

Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen. Voimme neuvotella myös muista vaihtoehdoista. Tehtävää voi hakea myös työparina. Työajat vaihtelevat tuotantorytmin mukaan, ilta- ja viikonlopputöitä on säännöllisesti.

Universum tekee parhaansa ollakseen hyvä ja luotettava työnantaja. Palkka ja työehdot noudattavat alan työehtosopimusta.

Työ alkaa 8.8.2022 tai erikseen sovitusti. Työ on aluksi määräaikainen mutta oikean henkilön löydyttyä tehtävä vakinaistetaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 14.6.2022 mennessä osoitteeseen jan@universum.fi.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jan Liesaho, 050-3210223.