Ohjaaja-käsikirjoittaja Juha Mustanojan mietteitä Maa-Tuskan matkasta Teatterikesään

Maa-Tuska lähestyy Teatterikesää uhkaavalla vauhdilla

Aurinkoteatteri on taas saanut yhden “megaspektaakkelin” sujautettua Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Aikaisempia vierailuja olivat ainakin Leean ja Pentin Kahelianainen ja Leean Kokkola, joka oli yhteistuotanto TT:n kanssa. Myös ainakin Leean Jessikan pentu oli Teatterikesässä, vaikka se ei Aurinkoteatterin esitys ollutkaan.

Maa-Tuska on haastava siirrettävä, koska siinä on aivan valtava määrä härpäkkeitä ja muita liikkuvia osia. Pelkästään näyttelijöitäkin pyörii lavalla ainakin seitsemän yhtä mittaa ja välillä ne laulaa ja joskus tanssii. Ja nyt on sellainen tilanne, että mä en oo ikinä koskaan tehny yhtään esitystä teatteriin. Kaiken maailman kellareihin ja koppeihin ja auditorioihin ja kirkkoihin joo, mutta oikeeseen teatteritilaan en ikinä. Mä pelkään että mä meen jonki sortin hybrikseen ja koomaan Frenckellissä. Onneks on muuten osaava ryhmä.

Suositelkaa kaikille kavereilleki että tulee tänä kesänä Nääsvilleen kattoon pläjäystä koska tähän tää sit loppuu lopullisesti!

-Juha
ohjaaja & käsikirjoittaja

 

Aurinkoteatteri, Maa-Tuska, käsikirjoitus ja ohjaus Juha Mustanoja. Kuvassa Miko Kivinen, Oona Airola ja Paul Holländer.
Kuvassa Miko Kivinen, Oona Airola ja Paul Holländer.

Näytelmä nähdään Tampereen Teatterin Frenckell-näyttämöllä 2. ja 3.8.

Liput 30 / 28 €
OSTA LIPUT TÄSTÄ
Tapahtumanumero R-kioskilla: 113134

NÄYTELMÄN OMAT SIVUT
TAMPEREEN TEATTERIKESÄ

26630711233_d68db95d45_o

 

UUTISET