Seksuaali

INFO

Seksuaali (1998)
Esityksen teemoja ovat seksuaalisuus, himo ja halu. Itse haluaisin nähdä näyttämöllä vastakkain pelotonta, krampitonta seksuaalista läsnäoloa sekä kramppista, pelokasta ja pakonomaista himon esittämistä. Haluaisin nähdä rentoja, antavia ja haavoittuvia vartaloita.
Leea Klemola näytelmän lehdistötiedotteessa

Yhteistyössä Kiasma-teatterin
ja Tampereen teatterin kanssa

PERFORMANCE DATES

Ensi-ilta 31.7.1998

IMAGES

PERFORMANCE DATES

Ensi-ilta 31.7.1998

TEAM

Käsikirjoitus:
Pentti Halonen & Leea Klemola
Ohjaus:
Leea Klemola
Rooleissa:
Heli Sutela (Kati Pöyhtäri, Eva “Flicka” Flink), Konsta Mäkelä (Pasi Pöyhtäri), Sari Viitasalo (Helena “Hellu” Wulf), Mikko Lehtonen (Harri “Haka” Komppa), Irma Junnilainen (Eerika Haapalainen), Mira Donner (Laura “Lauta”-Annika Aksberg), Riikka Nieminen (Teija), Matti Onnismaa (Fredi), Niina Hosiasluoma (Piia)

IN MEDIA

“Vuosikymmenen teatteritapaus puhuu asioista, joista teatteri on aiemmin vaiennut. Näytelmän teemoja ovat kielletty rakkaus ja raadollinen sukupuolisuus. Kipeän ja kiusaannuttavan kääntöpuolella merkittävää roolia näyttelee huumori.”
Suna Vuori
Helsingin Sanomat

“Se on ihan paskaa, jos lähtee muiden tabuja rikkomaan! Sä voit mennä sen rajan yli, minkä itse kestät ja vähän pidemmälle. Tässä esityksessä ei ole kyse mistään vitun kielletyn hedelmän janoamisesta. Haluan esittää sisaren ja veljen välisen rakkauden kahden ihmisen välisenä rakkautena. He mahdollisesti olisivat täysin oikeat ihmiset toisilleen, mutta koska se on niille itselleen niin iso tabu, sen täytyy päättyä.”
ohjaaja Leea Klemola Z-lehdessä
haast. Siri Ahonen ja Katja Nissinen