Lost and found in Punavuori

INFO

Teatteri Venus ja Stadian esittävän taiteen koulutusohjelma:

LOST AND FOUND IN PUNAVUORI

Teatterivaellus vastakohtien maisemassa – Universumin korttelidraama kutsuu uteliaita!

Missä Helsingissä kohtaat samoilla kulmilla merimiehiä ja missionäärejä, patriiseja ja proletaareja, kapakoita ja kansallisoopperoita, palatseja ja pornokauppoja, kirppareita ja kustannustaloja, designiä ja deeguja, teknologiaa ja teattereita, puistoja ja pimeitä pulloja, opinahjoja ja yömajoja, telakoita ja trendibaareja, bulevardien lehmuksia ja raskasta rokkia…

Punavuori on vastakohtaisuuksien historiaa ja nykypäivää – kenet haluat tavata, kenet unohtaa, kenen tarinan haluat kuulla? ”Lost and found in Punavuori” puhuu kielillä, kuvilla ja tapahtumilla kaupunginosan esitysrasteilla ja Universumin huoneissa ja pihoilla huhti-toukokuussa 2008.

Osta siis ”TPT” – Täyden Palvelun Teatteripaketti – täyslaidallinen tilauksia ja poikkeuksia, tuttua todellisuutta outoon valoon! Tervetuloa kohtaamaan Stadian Esittävän taiteen koulutusohjelman ”Gruppo Punavuori” kaupunginosan yllätyksellisissä maisemissa.

KERRO OMA TARINASI PUNAVUORESTA

Punavuorelainen – entinen tai nykyinen, innokas kävijä tai sinne kaipaava, kerro meille mikä Punavuoressa on kiinnostavaa, kiehtovaa tai kauheata. Voit nähdä oman tarinasi näyttämöllä, työryhmä poimii mahdollisuuksien mukaan saamistaan tarinoista esityksessä käytettävät tarinat.
Lost and Found in Punavuori-esitykset
Ensi-ilta 15.4.
Esitykset alkavat ja päättyvvät Universumiin, jossa nähdään esityksellinen kannanotto teatterin tehtävään ja selviytymisstrategioihin muuttuvassa maailmassa.Useimmat esitykset jalkautuvat Punavuoren kaduille tai tuovat ne teatterin näytämölle. Kukin esitys on oma yksilönsä ja sisällöltään erilainen,
seuraa päivittyviä tietoja esitysten sisällöistä näiltä sivuilta.

ESITYSTEN TEEMAT

Punavuoren menneisyys, esityksellinen HISTORIAVAELLUS

Betaniasta Bulevardille ja Robalta Hietalahden rantsuun – esitysrasteilla mm. rikollisia ja rouwasväkeä, inssejä ja merimiehiä, lestinheittäjiä ja kulttuurihenkilöitä.

Esitykset: Eteläinen Punavuori ti.15.4. klo 19.00 ja la.19.4. klo 14.00
Pohjoinen Punavuori to.17.4. klo.19.00 ja ti 22.4 klo 19.00

SUKUPOLVI -kohtaamisten viikko

Punavuoren maisemista ja aikalaisaiheista nousevia eri sukupolvien kokemuksia, unelmia,
pettymyksiä ja ristiriitoja – kohtaako ahne sukupolvi pullamössön?

Esitykset: Lost in freedom 24.4 klo.19.00 ja Pullamössö sukupolvi 26.4 klo 14.00 ja 29.4 klo.19.00.

Suuren JANON viikko

Millainen on ollut Punavuoren vastaus suureen ennen ja nyt, mikä meitä janottaa ja mitä kaikkea janoammekaan? Janonsammuttamisniksejä eri lähtöihin, laillinen ja laiton jano?

Esitykset: Vapun parantava lähde 1.5 klo 19.00 ja 3.5 klo 14.00 sisätiloissa

Punavuoren PALVELUT GLOBAALITALOUDESSA

Tarjotaan aistipalveluja urbaanissa ympäristössä. Mitä ne kevyet ja raskaat palvelut olisivat? Vaellus päättyy Betaniassa esitykseen Siivooja. Esitykset: 6 ja 8.5. klo 19.00 10.5 14.00

VAPAA VYÖHYKE

kootaan Punavuoren ja punavuorelaisten tarinoista. Parhaat palat ja yllätykset.

Esitykset: 13 ja 15.5 klo.19.00 sekä 17 ja 18.5. klo 14.00

PERFORMANCE DATES

Ensi-ilta 15.4.2008

IMAGES

PERFORMANCE DATES

Ensi-ilta 15.4.2008

TEAM