Kudosklubi

INFO

TEATTERI VENUS & SUSIKLUBI: KUDOSKLUBI
2009-2010
-Ihmisen luoma kulttuuri on ihmisen luonnollisin luonto-

KUDOSKLUBI – Suomen riehakkain performanssiklubi

Kudosklubi, Susiklubi, Kusiklubi, Sudosklubi, Sudokudo, Kudossusi, kaikki käy. Luvassa kokonaisvaltaisia visuaalis-äänellis-ruumiillisia tilainstallaatioita, joiden osana juhlitaan koko ilta ja yö. Klubbailijoilla on mahdollisuus valita installaatioon osallistumisensa aste; on tilaa myös keskustelulle, tanssille, musalle, einehtimiselle ja juopottelulle.

…SavinaamatDexterSummock&hisflyingorchidsdjNuuskaLuikkunenDolkochGift-collectiveJariandmanymore…rockonlet’spartyetc!

 

Club Venuksen Kudosklubit 1-4# olivat kokonaisvaltaisia visuaalis-äänellis-ruumiillisia tilainstallaatioita, joiden osana juhlittiin koko ilta. Ihmis-esine-hybridit ja muovin, puun ja lihan kudelmat tulevat valtaamaan klubitilan seinustat ja nurkat, tehden sieltä osallistavia sissi-iskuja tanssilattian hot spotiin. Venuksen vanhat parrat ja nutturat keskittyvät ruumiin ja esineen vastavuoroiseen suhteeseen, esineen manipulaatioon, ruumiin tekniikoihin ja tekniikoiden tulostamiseen erilaisina ruumiin, esineen, äänen, liikkeen, musiikin ja puheen neuloksina. Vähän olutta ja viiniä silmukoiden sekaan. Ja tanssia. Rokkaa ja ruumistele!

Club Venus oli vuonna 2010 /teatteri.nyt- festivaalin päätösklubi sekä Baltic Circle- festivaalin vieraana kahtena iltana.

 

kudos_susi_logo

 

kudos#

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERFORMANCE DATES

IMAGES

TEAM